ריבת תפוזים נהדרת
1. לשטוף היטב את התפוזים, לגרד את הקליפה הכתומה, לחתוך לאורך, להרחיק את הגרעינים, לחתוך לפרוסות לרוחב ולהניח בסיר רחב.
2. לקלף את התפוחים, לגרד גס ולהוסיף אל התפוזים יחד עם מיץ הלימון, הסוכר וסוכר הוניל.
3. להביא לידי רתיחה, להנמיך את הלהבה ולבשל כשעתיים תוך כדי בחישה מדי פעם עד שהנוזל מצטמצם ונעשה דביק ומתקבלת ריבת תפוזים נהדרת.
4. בתיאבון
הריבה בצנצנת יכולה להישמר כמעט שנה בתנאי שהצנצנת סגורה היטב ובתנאי אחסון נאותים.