דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

30 מנות/יחידות, 22 גרם למנה\יחידה (מספר טווילים מוערך)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
טוויל שוקולד
גלילים ממולאים בקצפת בטעם קפה, צילום: אלי סגל, סטיילינג: מיכל ליבוביץ
  • 1 לערבב את החמאה ואבקת הסוכר במיקסר עם וו גיטרה עד לקבלת קרם, להוסיף את החלבונים (בהדרגה), את הקמח ואת אבקת הקקאו, ולערבב היטב את התערובת.
  • 2 להכניס את התערובת למקרר למשך כשעה.
  • 3 לחמם את התנור לחום של 160 מעלות ובינתיים להכין עיגול בקוטר 10 ס"מ מקרטון שבלונה.
  • 4 על משטח סיליקון להניח את השבלונה שיצרנו ולמרוח מהבצק (צריך להיווצר עיגול בצק). להכין כך את שאר עיגולי הבצק.
  • 5 לאפות בתנור שחומם מראש למשך 7-10 דקות עד להזהבה.
  • 6 לשחרר את עיגול הבצק החם ממשטח הסיליקון וללפף אותו על גבי מערוך. יש לבצע זאת במהירות האפשרית מכיוון שהבצק מתקשה מהר יחסית. לכן, מומלץ להכין מספר מועט של טווילים יחדיו (לא יותר מ- 6 יחידות בו זמנית) על מנת שתוכלו ללפף אותם במהירות והם לא יתקשו וייהרסו. במידה והטווילים מתקשים תוכלו להכניס אותם לתנור החם למעט זמן ולנסות "להצילם".
  • 7 לשמור את הטווילים המלופפים בקופסא אטומה ובינתיים להכין את המילוי.
  • 8 להקציף את מצרכי המילוי ולמלא כל טוויל (באמצעות שק זילוף). הקצפת תגרום לריכוך הטווילים ולכן יש להגיש אותם מיד לאחר המילוי.
  • 9 בתיאבון חיוך

זמן ההכנה כולל את זמן השהיית הבצק במקרר.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4% 38.2% 6.4% 51.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.66 (0.71 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב