מצרכים למתכון
20 מנות/יחידות, 65 גרם למנה\יחידה
אופן הכנת המתכון
- קינוחיםסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מעל חצי שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
סיגרים מתוקים אפויים בתנור
- 1 להפשיר את דפי הסיגרים (בצד שמאל תוכלו להבחין במתכון שלי לעלי סיגר ביתיים).
- 2 לערבב את מצרכי המילוי היטב לעיסה.
- 3 הכנת סירופ הסוכר: לבשל את המים, הסוכר והלימון במשך כ- 10 דקות ולהשאיר על להבה נמוכה.
- 4 להניח בקצה של כל עלה סיגר כפית מהמילוי, לקפל את הקצוות למרכז, לגלגל את הסוף ולהדביק בדבק הבישול (הקמח והמים המעורבבים להדבקה).
- 5 לסדר את הסיגרים על נייר אפייה בתוך תבנית ולאפות בחום של 180 מעלות למשך כ- 25 דקות.
- 6 לטבול את הסיגרים האפויים בסירופ הסוכר החם ולקשט בסוכריות הצבעוניות.
- 7 בתיאבון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
1.5% |
15.2% |
9.9% |
73.4% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב