דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

15 מנות/יחידות, 145 גרם למנה\יחידה (מספר מנות מוערך)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
אגסים בסירופ סוכר
אגסים מבושלים ומתוקים
  • 1 לקלוף בעדינות את האגסים (להשאיר את הגבעול).
  • 2 לחתוך פרוסה דקה מהתחתית כדי להעמיד אותם ולסדר אותם בסיר שטוח.
  • 3 לפזר מעל האגסים את הסוכר, סוכר הוניל, מיץ הלימון והמים.
  • 4 להביא את האגסים לידי רתיחה, להנמיך את הלהבה ולבשל במשך כשעה או עד שהסירופ נעשה סמיך ודביק מעט. במשך השעה לנער את הסיר (לא לערבב כדי שהאגסים יישארו שלמים).
  • 5 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
6.6% 0.3% 0.8% 92.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב