דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 55 גרם למנה\יחידה (מספר פרוסות מוערך משני גלילים)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
נקניק שוקולד וביסקוויטים
הקינוח השוקולדי הכי טעים
  • 1 בסיר על אש קטנה לערבב ולהמיס היטב את כל המצרכים מלבד הפתיבר והחמאה. לאחר ההמסה לכבות את האש, להוסיף את החמאה ולערבב עד להמסה מלאה.
  • 2 למזוג את התערובת על הביסקוויטים השבורים, לערבב היטב ולחלק את העיסה לשניים.
  • 3 לקחת נייר אפייה, להעביר חלק אחד מהעיסה בצורת "נקניק", לגלגל את נייר האפייה ולהכניס להקפאה לשעה (לאחר מכן לשמור במקרר).
  • 4 לחלק השני של העיסה אפשר להוסיף אגוזי מלך קצוצים דק (30 גרם) וצימוקים (30 גרם), ולערבב היטב בעיסה. להעביר על נייר האפייה קוקוס טחון בתפזורת (50 גרם), לגלגל את נייר האפייה ולהעביר להקפאה לשעה (לאחר מכן לשמור במקרר).
  • 5 בתיאבון חיוך

הערך התזונתי לא כולל את אגוזי המלך, הצימוקים והקוקוס לבחירה. זמן ההכנה כולל את זמן ההקפאה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.8% 21.9% 7.1% 70.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.28 (0.29 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב