דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 266 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
תפוח מסוכר על מקל
תפוחים מסוכרים של יום העצמאות
  • 1 לבשל את הסוכר עם הגלוקוזה והמים על להבה נמוכה למשך כ- 20 דקות עד שמתקבל צבע קרמל בהיר (רצוי לעבוד עם מד טמפרטורה ולהגיע ל- 160 מעלות).
  • 2 להסיר מהאש ולהוסיף צבע מאכל לפי הגוון הרצוי.
  • 3 בכל תפוח עץ לנעוץ מקל, לטבול בקרמל ולהעמיד את התפוח על נייר
  • אפייה עד שמתקשה (אם הקרמל מתקשה להחזיר לגז על להבה נמוכה).
  • 4 הרי לכם תפוחים מסוכרים בסגנון ביתי - יום עצמאות שמח חיוך

ציוד נדרש: 6 מקלות ארוכים (אפשר להשיג בחנויות יצירה).

הערך התזונתי לא כולל את הגלוקוזה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4.6% 0.3% 0.5% 94.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב