דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 420 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
קוטג` ביתי
גבינת הקוטג` האהובה בסגנון ביתי
  • 1 מביאים את החלב לשלב רתיחה.
  • 2 מוסיפים את מיץ הלימון והמלח, מנמיכים את הלהבה, מחכים 2 דקות תוך כדי בחישה ומקררים כחצי שעה.
  • 3 שופכים את הכל לתוך בד החיתול הנקי שמונח בתוך קערה, קושרים את
  • ארבעת הקצוות של החיתול ותולים על הברז כדי שכל הנוזל יטפטף לכיור (כ- 40 דקות עד שכל הנוזלים יטפטפו - בחיתול נשארים גבשושי הקוטג`).
  • 4 מעבירים את גבינת הקוטג` לקערה, מוסיפים את השמנת המתוקה ועוד מלח לפי הטעם אם רוצים.
  • 5 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: בד חיתול נקי, סיר גדול וקערה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1% 30% 26.4% 42.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.43 (0.44 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב