דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

30 מנות/יחידות, 65 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
עוגת בסבוסה
עוגה נהדרת לפתוח איתה את השנה החדשה
  • 1 לשמן תבנית מרובעת בינונית ולחמם תנור ל- 180 מעלות צלזיוס.
  • 2 בקערה לשים את הסולת, הקמח, אבקת האפיה, 0.75 כוס הסוכר ומיץ התפוזים וללוש עד לקבלת בצק אחיד ולא דביק. לאחר מכן, יש לשטח את העוגה בתבנית.
  • 3 יש לאפות עד שהעוגה מתחילה להזהיב, להוציא מהתנור ולסמן ריבועים או משולשים על העוגה. לשים באמצע כל ריבוע/משולש שקד. 4. לחתוך את המחמאה לחתיכות קטנות ולפזר אותן על העוגה. לאפות שוב עד שהעוגה מזהיבה בצורה יפה בערך 20 דקות.
  • 5 לבשל את שארית הסוכר, המים ומיץ הלימון עד שהסוכר נמס בערך חמש דקות.
  • 6 כשהעוגה יוצאת מהתנור יש לשפוך עליה מיד את הסירופ החם.
  • 7 לבריאות.
טיפ למתכון
למתכון חלבי (כפי שהוא במקור), יש להוסיף לבן/שמנת במקום מיץ התפוזים, ולהחליף את המחמאה בחמאה.

יש להיזהר מהתמכרות ומהשמנת יתר (:.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.3% 19% 5.9% 73.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.24 (0.24 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב