דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

1.31 ק"ג לכל המתכון

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
ריבת דובדבנים ביתית
ריבת דובדבנים טעימה במיוחד
  • 1 להניח בסיר את הדובדבנים עם הסוכר וסוכר הוניל לשעה בצד.
  • 2 לאחר מכן להוסיף את המים, להביא לרתיחה, להוריד את האש ולבשל כשעה וחצי (לערבב מדי פעם).
  • 3 להוסיף את מיץ הלימון ולערבב.
  • 4 כשהסירופ סמיך דיו לסיים את הבישול ולהסיר את הקצף שנוצר מעל הדובדבנים.
  • 5 בתיאבון חיוך

יוצאת צנצנת שלמה של ריבת דובדבנים. חשוב: הדובדבנים מכילים כמובן גלעינים ולכן יש להיזהר על השיניים ובנוסף להיזהר לא להיחנק מהגלעינים.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.4% 0.2% 1.2% 96.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב