מצרכים למתכון
36 מנות/יחידות, 38 גרם למנה\יחידה (כ- 12 פרוסות מכל גלילה (סה"כ 3 גלילות))
אופן הכנת המתכון
- קינוחיםסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מעל שעהזמן הכנה
- חלבי, כשרכשרות
אין על גלילות תמרים ביתיות, צילום: אלי סגל, סטיילינג: מיכל ליבוביץ
- 1 לחמם את התנור מראש לחום של 180 מעלות ולרפד תבנית בתנור בנייר אפייה.
- 2 בקערת מיקסר ללוש את הקמח עם שאר מצרכי הבצק עד שמתקבל בצק נעים ורך למגע.
- 3 לכסות את הבצק בניילון נצמד ולהכניס למקרר כחצי שעה למנוחה.
- 4 להוציא את הבצק מהמקרר ולחלק אותו לשלושה חלקים שווים.
- 5 לרדד כל חלק לעלה 20X30, למרוח אותו בממרח התמרים ולגלגל לרולדה. להכניס שוב את הגלילות למקרר למשך כחצי שעה נוספת.
- 6 לסמן חתכים על הגלילות כדי שנוכל לפרוס אותן לאחר האפייה.
- 7 לאפות בתנור שחומם מראש למשך כחצי שעה עד להזהבת הגלילות.
- 8 לפזר מעל הגלילות אבקת סוכר לפי הטעם.
- 9 הרי לכם גלילות תמרים פשוט מושלמות.
- 10 בתיאבון
זמן ההכנה כולל את זמן מנוחת הבצק במקרר. ניתן להקפיא את גלילות התמרים לאחר ההכנה.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
2.5% |
19.4% |
6.3% |
71.8% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב