דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

60 מנות/יחידות, 20 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל העוגיות)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגיות Anzac (אנזק)
עוגיות אנזק אוסטרליות-ניו זילנדיות
  • 1 בסיר קטן מחממים את החמאה (או שמן הקוקוס), הדבש, ותמצית הוניל (או מקל הוניל הטחון) עד להמסה מלאה.
  • 2 באותו הזמן מערבבים בקערה קטנה את הסודה לשתייה עם המים. מוסיפים לסיר ומערבבים היטב (לא להיבהל אם נוצר קצף).
  • 3 בקערה גדולה מערבבים את הקמח, הקוואקר, הסוכר החום, שבבי הקוקוס והמלח.
  • 4 מוסיפים את תכולת הסיר הקטן לקערה ומערבבים עד אשר מתאחד לעיסה. לא לערבב יתר על המידה! אם התערובת מתפוררת ויבשה, ניתן להוסיף 1-2 כפות מים.
  • 5 מעצבים את התערובת לצורת גליל, עוטפים בניילון נצמד ומעבירים ל- 30 דקות במקרר.
  • 6 מחממים את התנור לחום של 160 מעלות, חותכים את הגליל לדיסקים בעובי 0.5-1 ס"מ ואופים על גבי נייר אפייה למשך כ- 15 דקות או עד להשחמה.
  • 7 מצננים על גבי רשת.
  • 8 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5.2% 27.3% 8.3% 59.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.4 (0.44 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב