דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 105 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
כוסמת עם פטריות, שקדים וצנוברים
תבשיל כוסמת ופטריות טעים וקל להכנה
  • 1 מרתיחים סיר עם מים ומלח ומוסיפים לתוכו את הכוסמת.
  • 2 מנמיכים את האש ומבשלים במשך כ- 15-20 דקות.
  • 3 מסננים ושוטפים טיפה במים.
  • 4 קוצצים את הפטריות ומחממים את שמן הזית במחבת.
  • 5 מטגנים מעט את השקדים הפרוסים והצנוברים עד להזהבה קלה.
  • 6 מוסיפים את הפטריות וממשיכים לטגן עוד 3-4 דקות.
  • 7 מוסיפים את הפטריות עם השקדים והצנוברים אל הכוסמת, מערבבים ומגישים. מתקבל תבשיל כוסמת טבעוני פשוט מושלם.
  • 8 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. להבדיל מהכוסמת החומה - הכוסמת הירוקה לא קלויה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
10.4% 19% 16.6% 54%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
©FoodsDictionary 2021, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב