דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 207 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
תפו"א בתנור
תפו"א בתנור עם אבקת מרק בצל
  • 1 לחמם תנור ל-180 מעלות צלזיוס.
  • 2 לקלוף את תפוחי האדמה ולפרוס לצורה שאוהבים.
  • 3 לשים בתבנית מתאימה.
  • 4 לפזר מעל את אבקת מרק הבצל.
  • 5 לשפוך את השמן והמים, לערבב הכל ביחד.
  • 6 להכניס לתנור לאפיה של שעה.
  • 7 לאחר חצי שעה, לבדוק שיש מספיק נוזלים בתבנית, אם אין להוסיף מעט מים בפינות של התבנית בזהירות.
  • 8 לאכול חם חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.7% 20.6% 6.2% 69.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.27 (0.29 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב