דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
תפו"א בתנור עם אבקת מרק בצל

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 207 גרם למנה\יחידה

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 לחמם תנור ל-180 מעלות צלזיוס.
  • 2 לקלוף את תפוחי האדמה ולפרוס לצורה שאוהבים.
  • 3 לשים בתבנית מתאימה.
  • 4 לפזר מעל את אבקת מרק הבצל.
  • 5 לשפוך את השמן והמים, לערבב הכל ביחד.
  • 6 להכניס לתנור לאפיה של שעה.
  • 7 לאחר חצי שעה, לבדוק שיש מספיק נוזלים בתבנית, אם אין להוסיף מעט מים בפינות של התבנית בזהירות.
  • 8 לאכול חם חיוך
עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של בתיה דורון

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)321155
חלבונים (גרם)4.14 2
פחמימות (גרם)4622
מתוכן סוכרים (גרם)2.83 1.37
שומנים (גרם)13.76 6.65
מתוכם שומן רווי (גרם)0.96 0.47
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.050.02
נתרן (מ"ג)693.34334.95
סיבים תזונתיים (גרם)2.5 1.21
מים (גרם)138.1566.74
ויטמין B (מ"ג)3.981.92
ויטמין B1 (מ"ג)0.180.08
ויטמין B2 (מ"ג)0.040.02
ויטמין B3 (מ"ג)2.331.12
ויטמין B5 (מ"ג)0.930.45
ויטמין B6 (מ"ג)0.50.24
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)157.25
ויטמין C (מ"ג)21.3310.31
ויטמין E (מ"ג)2.251.09
ויטמין K (מק"ג)9.414.55
סידן (מ"ג)8.714.21
ברזל (מ"ג)0.580.28
מגנזיום (מ"ג)41.7920.19
זרחן (מ"ג)83.3340.26
אבץ (מ"ג)0.480.23
אשלגן (מ"ג)651.67314.81
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)3.591.73
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)1.160.56
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)2.431.17
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)7.913.82
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)7.723.73

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.7% 20.6% 6.2% 69.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.27 (0.29 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.