גופן וקישורים
צבעים
סמן העכבר
בית | » | מתכונים ואוכל | » | מטבח איטלקי | » | כדורי ריזוטו פרווה עם בטטה ופטריות |
43 מנות/יחידות, 52 גרם למנה\יחידה (40-45 כדורי ריזוטו)
כמות השמן במתכון הינה כמות מוערכת הנספגת בכדורי הריזוטו לאחר הטיגון. יש להשתמש בכמות השמן לפי הצורך לטיגון עמוק (כחצי בקבוק שמן). הערך התזונתי לא כולל את ציר הירקות (חוץ מתפוח האדמה). התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
המתכון באדיבות עדנה עטיה
סימון תזונתי | למנה\יחידה | ל-100 גרם |
---|---|---|
קלוריות (אנרגיה) | 66 | 128 |
חלבונים (גרם) | 0.91 | 1.76 |
פחמימות (גרם) | 7 | 14 |
מתוכן סוכרים (גרם) | 0.86 | 1.67 |
שומנים (גרם) | 3.58 | 6.93 |
מתוכם שומן רווי (גרם) | 0.46 | 0.89 |
נתרן (מ"ג) | 144.47 | 279.96 |
סיבים תזונתיים (גרם) | 0.68 | 1.33 |
מים (גרם) | 21.16 | 41 |
ליקופן (מ"ג) | 0 | 0 |
ויטמין A (מק"ג) | 57.41 | 111.26 |
ויטמין B (מ"ג) | 0.58 | 1.13 |
ויטמין B1 (מ"ג) | 0.01 | 0.03 |
ויטמין B2 (מ"ג) | 0.02 | 0.04 |
ויטמין B3 (מ"ג) | 0.32 | 0.63 |
ויטמין B5 (מ"ג) | 0.18 | 0.34 |
ויטמין B6 (מ"ג) | 0.04 | 0.08 |
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג) | 2.22 | 4.29 |
ויטמין C (מ"ג) | 1.79 | 3.46 |
ויטמין D (מק"ג) | 0.03 | 0.05 |
ויטמין E (מ"ג) | 0.07 | 0.14 |
ויטמין K (מק"ג) | 193.27 | 374.52 |
סידן (מ"ג) | 5.19 | 10.06 |
ברזל (מ"ג) | 0.2 | 0.38 |
מגנזיום (מ"ג) | 3.82 | 7.41 |
זרחן (מ"ג) | 11.26 | 21.81 |
אבץ (מ"ג) | 0.09 | 0.17 |
אשלגן (מ"ג) | 59.02 | 114.37 |
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם) | 0.02 | 0.04 |
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם) | 0 | 0 |
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם) | 0.02 | 0.04 |
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם) | 0 | 0 |
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם) | 0 | 0 |
כלי התזונה והחיטוב המקיפים והאיכותיים בישראל שיסייעו לכם לקחת שליטה על התזונה שלכם
5 ימי ניסיון חינם