חטיף שתמיד טוב שיש בתיק
1. בסיר להמיס את הסוכר, הדבש ומיץ הלימון, ולבחוש היטב כ- 5 דקות עד שמתקבל צבע חום בהיר והתערובת נעשית מעט דביקה.
2. להוסיף את השומשום, הפיסטוק, החמוציות, השקדים וגרעיני החמניה.
3. להמשיך לבחוש על להבה נמוכה כדי שהכל ייספג בסירופ ולהסיר מהאש.
4. לשמן משטח נקי, להעביר את התערובת על המשטח (זהירות - זה חם) ולרדד במהירות באמצעות מערוך משומן לפני שיתקשה.
5. לחתוך לריבועים ולשמור בצנצנת אטומה.
6. בתיאבון