דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

14 מנות/יחידות, 141 גרם למנה\יחידה (12-15 לביבות תפוחי אדמה)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
לביבות תפוחי אדמה אפויות בתנור
הכי פשוטות - הכי טעימות
  • 1 לחמם את התנור מראש לחום של 200 מעלות.
  • 2 לגרר בפומפייה גסה את תפוחי האדמה (אפשר גם במעבד מזון).
  • 3 לסחוט היטב את כל הנוזלים, להוסיף את המלח, השום הגבישי ושמן הזית לפי הטעם ולערבב היטב.
  • 4 לקחת כמות מהתערובת עם היד, להדק בין כפות הידיים ליצירת מעין דיסקית/לביבה.
  • 5 להניח את הלביבה על תבנית מרופדת בנייר אפייה, לרסס מעט בספריי שמן (לא חובה) ולאפות בתנור שחומם מראש למשך כרבע שעה.
  • 6 להפוך בעדינות את הלביבות ולאפות כרבע שעה נוספת עד להזהבה.
  • 7 לצנן מעט את הלביבות ולהתענג - מתקבלו לביבות תפוחי אדמה מושלמות!
  • 8 בתיאבון חיוך
  • טיפים וגיוונים:
  • 1 ניתן להוסיף גם בצל מגורר אחד לתערובת (לא לשכוח לסחוט נוזלים).
  • 2 ניתן להחליף את השום הגבישי בפלפל שחור או כל תבלין אחר שאוהבים.

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5.7% 5.7% 7.4% 81.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.06 (0.07 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב