מצרכים למתכון
23 מנות/יחידות, 76 גרם למנה\יחידה (20-25 יחידות (תלוי בגודל המעוינים))
אופן הכנת המתכון
- קינוחיםסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- בערך שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
המתוקים הכי טעימים
- 1 לחלק את הבצק ל- 3 חלקים.
- 2 להניח חלק אחד מהבצק בתבנית פיירקס בגודל 33x27.
- 3 לטחון גס את כל מצרכי תערובת השקדים והאגוזים, לפזר בנדיבות על הבצק, שוב להניח בצק, שוב תערובת שקדים ואגוזים ושוב לכסות בבצק.
- 4 לחתוך בסכין חדה למעוינים ולאפות בחום של 180 מעלות למשך כ- 40 דקות או עד להשחמה.
- 5 בינתיים לבשל את סירופ הסוכר למשך כ- 25 דקות או עד שמסמיך מעט.
- 6 כשהבקלאווה מוכנה למזוג עליה את סירופ הסוכר ולהניח להתקררות.
- 7 להעביר לכלי הגשה ובתיאבון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
2.8% |
29% |
8.7% |
59.5% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2025, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב