דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 249 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
אורז לבן עם בצל מטוגן וצנוברים
התוספות שמשדרגות את האורז הלבן הרגיל
  • 1 לטגן את האורז בשמן עד להזהבה.
  • 2 להוסיף את המים והמלח, לכסות את הסיר, להביא לידי רתיחה, להנמיך את הלהבה ולבשל במשך כ- 20 דקות.
  • 3 לכבות את הלהבה ולהשאיר את האורז מכוסה עוד כ- 10 דקות.
  • 4 בינתיים לטגן את הבצל בשמן עד להזהבה, להוסיף את הצנוברים ולטגן ביחד עוד כ- 2 דקות.
  • 5 לפתוח את סיר האורז, לפורר במזלג, להעביר לכלי הגשה, לפזר את הבצל והצנוברים ולהגיש חם.
  • 6 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3% 28.6% 7.2% 61.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
©FoodsDictionary 2021, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב