מצרכים למתכון
6 מנות/יחידות, 311 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- ראשונותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מהיר מאודזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
סלט כרוב טעים וקל להכנה
- 1 לפזר את המלח על הכרוב, לערבב היטב ולהניח בצד.
- 2 לקלות את השומשום עד להזהבה במחבת יבשה, לערבב מדי פעם ולקרר.
- 3 לערבב את מצרכי הרוטב היטב בנפרד.
- 4 למזוג את הרוטב על הכרוב, לערבב היטב ולהניח בצד כשעה לספיגת הטעמים.
- 5 בתיאבון

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. זמן ההכנה לא כולל את זמן ספיגת הטעמים.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
13.1% |
21.9% |
10.7% |
54.3% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2025, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב