דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 130 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגת טירמיסו קלה וטעימה
העוגה האיטלקית המושלמת
  • 1 להמיס את הקפה המגורען במים הרותחים, להוסיף את המים הקרים ולערבב. זה יהיה הנוזל בו נטבול את הבישקוטים.
  • 2 להקציף את השמנת המתוקה עם החלב, הסוכר ואינסטנט הפודינג עד לקבלת קצף יציב. להעביר למהירות נמוכה ולהוסיף את הגבינה הלבנה וגבינת המסקרפונה.
  • 3 הרכבה: לטבול לשנייה צד אחד של הבישקוטים ולסדר בתבנית עגולה קפיצית בקוטר 24 ס"מ (אם צריך שוברים לפי הגודל הרצוי).
  • 4 על שכבת הבישקוטים מוסיפים חצי מקרם הגבינה. שוב טובלים בישקוטים לשנייה בקפה ומסדרים על הקרם. את החצי השני של הקרם מכניסים לשקית זילוף עם צנטר חלק (או בלי צנטר בכלל), ומזלפים את הקרם מעל הבישקוטים. מניחים בהקפאה לכמה שעות טובות.
  • 5 מוציאים מהמקפיא, זורים מעל אבקת קקאו ושומרים במקרר. מי שאוהב יכול להשאיר בהקפאה ו- 20 דקות לפני הגשה להוציא כדי שהעוגה תפשיר (לא לשכוח לפזר אבקת קקאו מעל). מתקבלת עוגת טירמיסו מושלמת!
  • 6 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
מי שאוהב יכול להוסיף ליקר קפה לטבילת הבישקוטים (אצלי לא אוהבים).

ציוד נדרש: תבנית עגולה קפיצית בקוטר 24 ס"מ.

זמן ההכנה לא כולל את זמן ההקפאה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4.3% 35.6% 10.2% 49.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
©FoodsDictionary 2021, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב