דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 60 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
עוגת קלמנטינות, פרג ושמן זית
שילוב נפלא של טעמים
  • 1 מחממים את התנור מראש לחום של 180 מעלות.
  • 2 מערבבים בנפרד את המצרכים הרטובים והיבשים, ומאחדים עד שמתקבלת בלילה אחידה - יש להימנע מערבוב יתר (הסוכר במצרכים הרטובים - זו לא טעות - מצאתי שזו שיטה המייעלת את המסת הסוכר בתערובת). אופים למשך כ- 30 דקות או עד שקיסם הננעץ בעוגה יוצא יבש.
  • 3 מוציאים את העוגה מהתנור, מפזרים אבקת סוכר, מניחים לעוגה להתקרר בטמפרטורת החדר ומגישים.
  • 4 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית עגולה בקוטר 24 ס"מ.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.5% 22.9% 6.9% 69.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.3 (0.3 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב