דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
עוגת קלמנטינות, פרג ושמן זית
עוגת קלמנטינות, פרג ושמן זית
שילוב נפלא של טעמים

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 60 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 מחממים את התנור מראש לחום של 180 מעלות.
  • 2 מערבבים בנפרד את המצרכים הרטובים והיבשים, ומאחדים עד שמתקבלת בלילה אחידה - יש להימנע מערבוב יתר (הסוכר במצרכים הרטובים - זו לא טעות - מצאתי שזו שיטה המייעלת את המסת הסוכר בתערובת). אופים למשך כ- 30 דקות או עד שקיסם הננעץ בעוגה יוצא יבש.
  • 3 מוציאים את העוגה מהתנור, מפזרים אבקת סוכר, מניחים לעוגה להתקרר בטמפרטורת החדר ומגישים.
  • 4 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית עגולה בקוטר 24 ס"מ.

עוד הצעות למתכונים

המתכון באדיבות חני מרגולין

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)172288
חלבונים (גרם)2.31 3.87
פחמימות (גרם)2439
מתוכן סוכרים (גרם)9.06 15.18
שומנים (גרם)7.72 12.93
מתוכם שומן רווי (גרם)1.13 1.89
נתרן (מ"ג)123.02206.11
סיבים תזונתיים (גרם)0.16 0.27
מים (גרם)1.081.8
ויטמין A (מק"ג)0.010.02
ויטמין B (מק"ג)8.5914.4
ויטמין B1 (מ"ג)00
ויטמין B2 (מ"ג)00
ויטמין B3 (מ"ג)00.01
ויטמין B5 (מ"ג)00
ויטמין B6 (מ"ג)00
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)0.050.08
ויטמין C (מ"ג)4.988.35
ויטמין E (מ"ג)00
סידן (מ"ג)12.8321.49
ברזל (מ"ג)0.030.04
מגנזיום (מ"ג)0.360.6
זרחן (מ"ג)0.10.17
אבץ (מ"ג)0.080.13
אשלגן (מ"ג)5.028.41
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)00
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)00
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)00
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)00
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)00

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.5% 22.9% 6.9% 69.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.3 (0.3 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.