דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
עוגת קלמנטינות
עוגת קלמנטינות
עוגת קלמנטינות
מעדן לחובבי הקלמנטינה

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 115 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 לחמם מראש את התנור לחום של 180 מעלות ולשמן את התבנית.
  • 2 במיקסר עם וו גיטרה להקציף במשך כ- 3 דקות במהירות גבוהה את הביצים והסוכר עד לקבלת קצף בהיר.
  • 3 להנמיך את המהירות ולהוסיף בהדרגה את השמן.
  • 4 להוסיף את מיץ הקלמנטינות הסחוט, היוגורט וגרידת הקלמנטינה.
  • 5 להפסיק את פעולת המיקסר ולקפל את הקמח המנופה לתערובת.
  • 6 להעביר את כל התערובת לתבנית המשומנת.
  • 7 לפזר מעל את פרוסות הקלמנטינות לקישוט.
  • 8 לאפות בתנור שחומם מראש למשך כ- 50 דקות.
  • 9 להוציא את העוגה מהתנור ולהבריש אותה בריבת המשמשים המחוממת מעט.
  • 10 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית מאורכת 30 ס"מ.

הערך התזונתי לא כולל את גרידת הקלמנטינה.

עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של מירי צדוק

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)301262
חלבונים (גרם)5.82 5.07
פחמימות (גרם)3329
מתוכן סוכרים (גרם)1.64 1.43
שומנים (גרם)16.37 14.26
מתוכם שומן רווי (גרם)2 1.74
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.010.01
כולסטרול (מ"ג)65.12 56.75
נתרן (מ"ג)201.59175.67
סיבים תזונתיים (גרם)0.29 0.25
מים (גרם)27.8124.24
ויטמין A (מק"ג)27.223.7
ויטמין B (מ"ג)0.570.49
ויטמין B1 (מ"ג)0.020.02
ויטמין B2 (מ"ג)0.080.07
ויטמין B3 (מ"ג)0.120.11
ויטמין B5 (מ"ג)0.290.25
ויטמין B6 (מ"ג)0.040.04
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)12.1110.55
ויטמין B12 (מק"ג)0.150.13
ויטמין C (מ"ג)10.699.31
ויטמין D (מק"ג)0.350.3
ויטמין E (מ"ג)0.210.19
ויטמין K (מק"ג)0.050.04
סידן (מ"ג)41.7536.39
ברזל (מ"ג)0.320.28
מגנזיום (מ"ג)3.763.27
זרחן (מ"ג)37.2732.47
אבץ (מ"ג)0.230.2
אשלגן (מ"ג)53.8546.92
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.320.28
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.010.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.260.23
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.620.54
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.580.51

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.5% 29.6% 10.5% 59.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.42 (0.43 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
- פרסומת -
6 מתכונים מיוחדים כשרים לפסח שחובה לנסות

6 מתכונים מיוחדים כשרים לפסח שחובה לנסות

12 הקינוחים הכי טובים לליל הסדר בפסח

12 הקינוחים הכי טובים לליל הסדר בפסח

קובה מצות

קובה מצות

קציצות עדשים ללא גלוטן

קציצות עדשים ללא גלוטן

- פרסומת -

אפליקציית Foods

אפליקציית המתכונים שלנו! להורדה בחינם:

חרוסת של סבתא ג'ילברט

חרוסת של סבתא ג'ילברט

אריסה חריפה קלה להכנה

אריסה חריפה קלה להכנה

פרי הרימון: כל הסגולות הבריאותיות

פרי הרימון: כל הסגולות הבריאותיות

מנוי תוכנית הרזיה ודיאטה
תוכן שיווקי

מנוי תוכנית הרזיה ודיאטה