מצרכים למתכון
12 מנות/יחידות, 115 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- קינוחיםסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- בערך שעהזמן הכנה
- חלבי, כשרכשרות
מעדן לחובבי הקלמנטינה
- 1 לחמם מראש את התנור לחום של 180 מעלות ולשמן את התבנית.
- 2 במיקסר עם וו גיטרה להקציף במשך כ- 3 דקות במהירות גבוהה את הביצים והסוכר עד לקבלת קצף בהיר.
- 3 להנמיך את המהירות ולהוסיף בהדרגה את השמן.
- 4 להוסיף את מיץ הקלמנטינות הסחוט, היוגורט וגרידת הקלמנטינה.
- 5 להפסיק את פעולת המיקסר ולקפל את הקמח המנופה לתערובת.
- 6 להעביר את כל התערובת לתבנית המשומנת.
- 7 לפזר מעל את פרוסות הקלמנטינות לקישוט.
- 8 לאפות בתנור שחומם מראש למשך כ- 50 דקות.
- 9 להוציא את העוגה מהתנור ולהבריש אותה בריבת המשמשים המחוממת מעט.
- 10 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
ציוד נדרש: תבנית מאורכת 30 ס"מ.
הערך התזונתי לא כולל את גרידת הקלמנטינה.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
0.5% |
29.6% |
10.5% |
59.4% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב