מצרכים למתכון
2 מנות/יחידות, 65 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הכוסות)
- נענע - 3 חופנים - סה"כ (24 גרם)
- מיץ לימון - יחידה (30 מ"ל)
- סוכר - 3 כפיות שטוחות
- מים - 1/4 כוס - סה"כ (60 מ"ל)
- קוביות קרח - 24 קוביות (2 תבניות של 12 יחידות)
אופן הכנת המתכון
- אחרסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מהיר מאודזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
המשקה הכי טעים בקיץ
- 1 להמיס את הסוכר במים הרותחים ולערבב היטב.
- 2 לטחון בבלנדר (שימו לב שהבלנדר שלכם נועד לטחון קרח) את הנענע, מיץ הלימון (ניתן לעשות שימוש גם במיץ לימון משומר במידה ואין טרי), קוביות הקרח ומעט וממי הסוכר (לא להוסיף את הכל).
- 3 לטעום, לתקן טעמים ולהוסיף עוד ממי הסוכר לפי הצורך והטעם (ניתן בשלב זה להוסיף גם עוד נענע או מיץ לימון).
- 4 לקשט בפרוסת לימון ועלה נענע - מתקבל לימונענע גרוס מושלם בקלי קלות!
- 5 בתיאבון

ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
טיפ למתכון
גדלו בעצמכם עציץ נענע, קטפו את העלים והכינו ישר את הלימונענע הגרוס - כך הטעם של הנענע יהיה חזק ודומיננטי הרבה יותר.
כמויות המצרכים (הנענע, מיץ הלימון ומי הסוכר) לפי הטעם האישי שלכם (יש כאלו שאוהבים לימונענע גרוס יותר חמוץ, ויש כאלו שאוהבים לימונענע גרוס יותר מתוק וכדומה).
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
7.8% |
1.1% |
4.1% |
87% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2025, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב