מצרכים למתכון
5 מנות/יחידות, 206 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- תוספותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מהיר מאודזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
תוספת טעימה לארוחה
- 1 את השעועית הירוקה מבשלים בסיר עם מים ומעט מלח למשך כ- 7-10 דקות עד להתרככות.
- 2 בינתיים, מקפיצים במחבת את הבצל והפטריות בשמן הזית עד להזהבה.
- 3 מוסיפים את השעועית הירוקה, מוסיפים את רוטב הסויה והסילאן וממשיכים לערבב למשך כ- 5 דקות.
- 4 בתיאבון ולבריאות

טיפ למתכון
ניתן להוסיף גם שום כמובן (:
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
5.3% |
15.6% |
17.3% |
61.8% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2025, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב