דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 96 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגת שושנים במילוי פודינג וניל
עוגה טעימה וקלה לסופ"ש
  • 1 לערבב במיקסר את הקמח עם השמרים, להוסיף את שאר המצרכים (את המים לצקת בהדרגה, אפשר להוסיף לפי הצורך) וללוש כ- 5 דקות עד לקבלת בצק. להתפיח כשעה, שוב ללוש ושוב להניח בצד כ- 20 דקות.
  • 2 בינתיים לערבב את אינסטנט הפודינג עם החלב (להוסיף חלב עד שמתקבלת הסמיכות הרצויה).
  • 3 לחלק את הבצק לחצי אם רוצים שושנים גדולות או ל- 4 אם רוצים שושנים קטנות. לרדד כל חלק מהבצק למלבן, למרוח מהפודינג, לפזר מעט סוכר וניל, לגלגל לרולדה ולחתוך לחלקים שווים.
  • 4 לסדר את השושנים בתוך תבנית עגולה (אפשר גם תבנית פיירקס עגולה ומשומנת), כאשר הפתח של העוגיה כלפי מעלה. לפתוח לצדדים לצורת שושנה ולפזר סוכר חום.
  • 5 למרוח בעדינות את הביצה הטרופה על כל השושנים, להתפיח כ- 20 דקות ולאפות בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות למשך כחצי שעה או עד להשחמה. כשהעוגה קרה לפזר אבקת סוכר.
  • 6 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 13.2% 10.8% 76%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.15 (0.15 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב