דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 71 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל העוגיות)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגיות פרלינה לוז ושוקולד חלב
אחת העוגיות הטעימות שתכינו
  • 1 בקערת המיקסר עם וו גיטרה מקרימים את החמאה הרכה, סוכר הדמררה ומחית הפרלינה. לאחר כ- 5 דקות מוסיפים את הביצה והחלב. מוסיפים גם את השוקולד הקצוץ ואת תערובת היבשים (הקמח, הסודה לשתייה ואבקת האפייה) עד לקבלת בצק. את תכולת הבצק מעבירים לקירור לכחצי שעה במקרר.
  • 2 שוקלים 60 גרם בצק לכל עוגיה, יוצרים גומה וממלאים במחית פרלינה (כ- 20 גרם לכל עוגיה, כמה שרואים לנכון. אפשר גם לזלף בעזרת שקית זילוף). סוגרים, מכדררים לצורת כדור ומועכים מעט.
  • 3 אופים בחום של 170 מעלות טורבו למשך כ- 10-12 דקות (לא להתפתה לאפות יותר מדי - העוגיות מתייצבות בטמפרטורת החדר).
  • 4 לאחר קירור העוגיות ניתן לזלף מחית פרלינה לקישוט. זהו - מתקבלות עוגיות פרלינה פשוט מושלמות!
  • 5 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
רוצים עוגיות XL? תשקלו 100-110 גרם בצק. לפני האפייה אפשר לפזר כמה יחידות של מטבעות שוקולד וחצאי אגוזי לוז.

ציוד נדרש: מיקסר עם וו גיטרה, משקל מטבח ביתי.

הערך התזונתי לא כולל את קישוטי אגוזי הלוז ומטבעות השוקולד.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 28% 7.5% 64.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.39 (0.39 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב