דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 38 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הכדורים)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
כדורי ארנצ`יני מאורז בר
ארנצ`יני מיוחד וקצת אחר, צילום: שרון אונגר
  • 1 לבשל את אורז הבר כמו פסטה במים עמוקים למשך כשעה ולסנן.
  • 2 לחמם את האורז במחבת ביחד עם הגבינה הצהובה והתבלינים, לערבב היטב עד שהגבינה נמסה ולהעביר לקערה.
  • 3 להוסיף את גבינת השמנת, לערבב היטב ולהכניס לקירור למשך כשעה.
  • 4 יוצרים כדורים במשקל של 50 גרם כל אחד, מסדרים אותם על נייר אפייה בתבנית ומכניסים למקפיא למשך הלילה.
  • 5 להוציא מהמקפיא, לסדר על מגש תנור, לפזר מעל שומשום ולאפות בתנור כחצי שעה בחום של 180 מעלות או עד שמוכן. מתקבלים כדורי ארנצ`יני יצירתיים וטעימים במיוחד - להגיש על מצע של ממרח פסטו או כל ממרח אחר שאוהבים.
  • 6 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם בישול והקפאה. הארנצ`יני הזה לא מתאים לטיגון אלא לאפייה בלבד.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5.5% 14.2% 17.8% 62.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.18 (0.19 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב