דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

3 מנות/יחידות, 353 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
פרגיות בטמפורה
הכי מומלץ לשלב אותן במוקפץ
  • 1 להניח בקערה את כל המצרכים מלבד הפרגיות, ולטרוף היטב בעזרת מטרפה (שלא יהיו גושים).
  • 2 להוסיף את הפרגיות, לערבב היטב בתערובת הטמפורה, ולהניח למנוחה של כחצי שעה במקרר.
  • 3 לחמם שמן במחבת (לא עמוק מדי), ורק כשהשמן רותח אפשר להתחיל בטיגון: מומלץ לטגן חתיכה חתיכה משני הצדדים עד להזהבה.
  • 4 להגיש מיד ולזלף מעל רוטב צ`ילי מתוק או חריף, או להכין מוקפץ עם ירקות ורוטב - ולערבב לאחר מכן עם הפרגיות (מומלץ מאוד). מתקבלת מנת פרגיות בטמפורה שתתחסל תוך דקות ספורות!
  • 5 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 14.5% 40.8% 44.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.17 (0.17 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב