דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 394 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
סלט אטריות זכוכית ויאטנמי
סלט מיוחד ומרענן
  • 1 להשרות את אטריות השעועית במים רותחים למשך כ- 5 דקות, לסנן היטב ולהפריד ביניהן (ניתן גם לגזור/לחתוך אותן).
  • 2 לקלות את אגוזי הקשיו הטבעיים במחבת יבשה למשך כדקה עד להשחמה קלה ולהניח בצד.
  • 3 לרסק היטב במעבד מזון או בלנדר מוט את הפלפל החריף, מיץ הלימון, הסילאן והשום, עד לקבלת רוטב אחיד. להוסיף את רוטב הסויה והמים הרותחים ולתקן תיבול במידת הצורך.
  • 4 להניח את אטריות השעועית בקערה, למזוג עליהן את הרוטב, להוסיף את הירקות החתוכים ביחד עם העלים הקצוצים, לערבב היטב ולקשט באגוזי הקשיו. מתקבל סלט אטריות זכוכית ויאטנמי מושלם!
  • 5 בתיאבון חיוך

סלט אטריות זכוכית ויאטנמי מכינים סמוך להגשה. ניתן להכין מראש את כל המרכיבים ולאחד ביניהם לפני ההגשה כדי לחסוך זמן.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4.8% 12% 10.1% 73.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.14 (0.15 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב