דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 212 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
כנאפה ללא גלוטן מאטריות אורז
גם צליאקים יכולים להינות מכנאפה מושלמת!
  • 1 מבשלים את אטריות האורז למשך כ- 7 דקות במים רותחים (שימו לב: האטריות צריכות להישאר קצת קשות ולא ברמת נודלס).
  • 2 מעבירים את אטריות האורז אל המחבת עם החמאה המומסת למשך כ- 5-6 דקות. כשמפזרים את האטריות על המחבת דואגים לדחוס אותן, מדי פעם מציצים לבדוק שהן לא נשרפות ושולטים בחום.
  • 3 מפזרים על האטריות את הגבינות, ממשיכים לבשל על אש נמוכה עד שהגבינות נמסות והופכים ישירות על צלחת שקוטרה גדול יותר מקוטר המחבת.
  • 4 בינתיים מחממים את המים והדבש בקלחת קטנה עד לרתיחה (ניתן גם לעשות שימוש בסוכרלוז או בכל תחליף סוכר אחר שאוהבים).
  • 5 מפזרים מעל הכנאפה את הפיסטוקים הקצוצים ומוזגים מעל את מי הדבש. מתקבלת כנאפה ללא גלוטן פשוט מושלמת!
  • 6 בתיאבון חיוך

ניתן להכין את הכנאפה בגודל הרצוי ולשחק עם כמות הגבינות ומי הדבש (בהתאם למתיקות הרצויה).

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.9% 12.4% 19.1% 67.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.14 (0.14 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב