דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

11 מנות/יחידות, 156 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
תחתיות ארטישוק במילוי גבינות
  • 1 מניחים את התחתיות בסיר עם 3 כוסות מים וכף חומץ ומבשלים כ- 20 דקות, עד לריכוך חלקי.
  • 2 מוציאים מהסיר ומעבירים למסננת.
  • 3 הכנת המלית - שמים במעבד מזון את כל החומרים למלית ומעבדים עד לקבלת עיסה.
  • 4 מחממים תנור לחום בינוני (180 מעלות) ומרפדים בתבנית אפיה.
  • 5 למילוי - מניחים בכל תחתית מעט מילוי מהמלית. מסדרים את כל התחתיות בתבנית. מברישים בחמאה ואופים בתנור כ- 30 דקות.
  • 6 מקשטים בשמיר קצוץ.
  • 7 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
7% 50.9% 27.8% 14.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 1.21 (1.45 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב