דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 255 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתקדםדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
תפוחי עץ אפויים בתנור
  • 1 לחמם את התנור לחום בינוני של 180 מעלות.
  • 2 מערבבים בקערה את הפיסטוקים, הצנוברים, התאנים, הצימוקים, גרידת התפוז והסוכר החום.
  • 3 מוציאים מתוך כל תפוח את האמצע (ליבה), אך לא להגיע לסוף - להשאיר מעין "תחתית דקה" ולמלא בתערובת מהקערה.
  • 4 להניח את התפוחים בתבנית פיירקס משומנת ומעל כל תפוח להניח קוביית חמאה.
  • 5 יוצקים לתבנית את היין האדום ואופים בתנור למשך כ- 30-40 דקות (משך האפייה יותאם לגודל התפוחים). כשהתפוחים מתרככים מוציאים מהתנור. מגישים חם עם/בלי גלידה ליד.
  • 6 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
9.3% 15.7% 5.9% 69.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.21 (0.24 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב