דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 336 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
עיגולי תפו"א ובטטה בתנור
תודו שבא לכם לטרוף את התוספת הזו עכשיו
  • 1 פורסים את תפוחי האדמה והבטטה לפרוסות בעובי הרצוי, ומסדרים יפה בתבנית אפייה עגולה המרופדת בנייר אפייה.
  • 2 מושחים מעל הכל שמן זית בעזרת מברשת סיליקון, ומפזרים מעל את התבלינים לפי הטעם.
  • 3 מניחים את התבנית על רשת התנור ואופים בחום של 200 מעלות טורבו למשך כשעה או עד להשחמה וריכוך. מכבים את התנור, פותחים מעט את דלת התנור, מחכים להתקררות קלה ומגישים מיד תוספת טעימה במיוחד.
  • 4 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
8.3% 7.2% 6.8% 77.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.09 (0.09 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב