דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

2 מנות/יחידות, 429 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
סלט בורגול קליל וממכר
בדיוק הסלט שאתם צריכים לארוחת הערב
  • 1 משרים את הבורגול הדק במים חמים למשך כ- 30-40 דקות.
  • 2 במקביל, מקלפים את הבטטה, חותכים לקוביות ואופים בתנור בחום של 180 מעלות למשך כ- 30-35 דקות.
  • 3 בזמן הזה קוצצים את המלפפון, הבצל הסגול והפטרוזיליה.
  • 4 לאחר שהבורגול מוכן, מסננים אותו ומניחים בקערה. מוסיפים לקערה את קוביות הבטטה האפויות ואת שאר הירקות, מתבלים ומגישים!
  • 5 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
שומרים בקופסא אטומה במקרר.

שיטת ההכנה כוללת השריה ואפייה. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי (ניתן להוסיף גם פלפל שחור).

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
14.3% 9.2% 9.3% 67.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.12 (0.15 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב