מצרכים למתכון
16 מנות/יחידות, 102 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הכיסונים)
אופן הכנת המתכון
- מתאבניםסוג המנה
- בינונידרגת קושי
- בערך שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
סמוסה הודית שאתם חייבים לנסות
- 1 מנפים את הקמח ולשים את כל מצרכי הבצק עד לקבלת בצק אחיד ונוקשה.
- 2 מחממים את השמן במחבת ומטגנים את הבצל עד להשחמה. מוסיפים את האפונה, הזנגביל, הפלפל הירוק והכוסברה ומבשלים כמה דקות. מוסיפים את תפוחי האדמה המבושלים ומוסיפים את הגארם מסאלה, הכמון ומיץ הלימון. מסירים מהאש ומצננים.
- 3 מרדדים את כדור הבצק, חוצים לשני חלקים, יוצרים צורות של קונוס וממלאים.
- 4 סוגרים את הסמוסה לגמרי (בצורת משולש), מטגנים בשמן עמוק ומספיגים בנייר מגבת. מתקבלת סמוסה הודית מפנקת וטעימה במיוחד.
- 5 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
הערך התזונתי לא כולל את הגארם מסאלה. כמות השמן במתכון הינה כמות מוערכת הנספגת בסמוסה לאחר הטיגון. יש לטגן בשמן לטיגון עמוק. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
3.9% |
27.4% |
8.5% |
60.2% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב