דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 109 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הסופגניות)

  • הבצק
  • קמח לבן - 3.75 כוסות - סה"כ (581 גרם)
  • שמרים יבשים - כף (11 גרם)
  • סוכר - 4 כפות שטוחות - סה"כ (60 גרם)
  • חמאה -  אריזות נייר - סה"כ (150 גרם)
    רכה
  • ביצה - 3 Large
    טרופות
  • חלב - 6 כפות - סה"כ (60 מ"ל)
  • מלח - 1/2 כפית שטוחה
  • למריחה מעל
  • חמאה - כף (15 גרם)
    מומסת

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
סופגניות בריוש
בצק בריוש בסופגניות זה מושלם
  • 1 בקערה מערבבים את הקמח, השמרים והסוכר. עושים גומה באמצע, מוסיפים את יתר המצרכים ולשים את הבצק כ- 5-7 דקות (מתקבל בצק מעט דביק). עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומכניסים למקרר לכשעתיים.
  • 2 מוציאים את בצק הבריוש מהמקרר ומתחילים לעצב צורה של סופגניות. במידה ורוצים את הסופגניות בצורה אישית אז מחלקים ל- 10 כדורים שווים ומעגלים אותם. במידה ורוצים לאפות כעוגת סופגניות (כמו שאני אפיתי) אז מרדדים בסיס לסופגניות ומעליו מניחים את הכדורים שעיצבנו במרווחים של כ- 2 ס"מ זה מזה.
  • 3 מניחים מעל ניילון נצמד ומתפיחים כשעה.
  • 4 מורחים מעל את החמאה המומסת ואופים בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך כ- 15 דקות לסופגניות אישיות וכ- 25 דקות ל"עוגת סופגניות".
  • 5 תיהנו וחנוכה שמח חיוך

הערך התזונתי לא כולל את המילויים והציפויים של הסופגניות.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 22% 11.9% 66.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.28 (0.28 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב