דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 170 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
פסטה ברוטב תרד ועשבי תיבול
פסטה קלה וטעימה במינימום מאמץ
  • 1 לבשל את הפסטה לפי הוראות היצרן עם מעט מלח ושמן, ולסנן מהמים.
  • 2 לטחון את כל מרכיבי הרוטב במעבד המזון עד לקבלת מרקם נוזלי ולתקן טעמים.
  • 3 לבשל את הרוטב למשך כ- 2 דקות בסיר, להוסיף את הפסטה המבושלת, לערבב היטב ולבשל כ- 4-5 דקות בלבד תוך כדי ערבוב מפעם לפעם.
  • 4 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
אפשר להשתמש בכל פסטה שאוהבים.

ציוד נדרש: סיר פסטה, מעבד מזון.

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4.1% 12.3% 12.9% 70.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.15 (0.15 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב