דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 90 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגת שוקולד עסיסית ליום הולדת
עוגת שוקולד שלא תוכלו להפסיק ליישר
  • 1 להקציף את הביצים עם הסוכר עד לקבלת קצף תפוח, להוסיף את השמן והמים הרותחים בזרם דק ולאחר מכן להוסיף את הקמח והשוקולית. לערבב הכל עד לקבלת בלילה אחידה (לא לערבב יותר מדי - אחרת העוגה תצא לכם דחוסה). להוסיף את מחית הוניל וזהו.
  • 2 להעביר את הבלילה אל 2 תבניות אינגליש קייק או תבנית אחת גדולה (תבנית בראוניז 22*30).
  • 3 לאפות את העוגה בתנור שחומם מראש לחום של 175 מעלות (חום עליון-תחתון) למשך כ- 20-25 דקות או עד שקיסם הננעץ במרכזה יוצא יבש (תלוי בסוג התנור).
  • 4 בינתיים להכין את הגנאש: בתוך קלחת להרתיח את השמנת המתוקה על הגז, ולאחר שהיא רותחת למזוג אותה לקערה עם השוקולדים, להמתין כדקה ואז לערבב עד לקבלת גנאש חלק ויפה.
  • 5 כשהעוגה מוכנה לחתוך לריבועים בעזרת סכין ולמזוג את גנאש השוקולד מעל שיחלחל לתוך העוגה. לפזר את הסוכריות הצבעוניות או איזו תוספת אחרת שאוהבים וזהו - הילדים שלכם יברכו אתכם והאורחים לא יפסיקו לטרוף!
  • 6 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: 2 תבניות אינגליש קייק או תבנית אחת גדולה (תבנית בראוניז 22*30).

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 32.4% 8% 59.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.48 (0.48 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב