דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

2 מנות/יחידות, 272 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • מתאבניםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
תפוחי אדמה קריספי שום-גבינה בגרסא לייט
הכי קל והכי טעים!
  • 1 מרככים את תפוחי האדמה במים או במיקרוגל.
  • 2 מורחים את החמאה, השום ומחצית מכמות הגבינה הצהובה על תבנית המרופדת בנייר אפייה.
  • 3 חוצים את תפוחי האדמה, מניחים בתבנית (כשפנים תפוחי האדמה כלפי מטה כמובן) ומפזרים את שאר הגבינה הצהובה.
  • 4 אופים בתנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות למשך כ- 20 דקות ועוד כ- 5 דקות ב- 250 מעלות.
  • 5 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן לקשט בבצל ירוק קצוץ.

שיטת ההכנה כוללת גם בישול/חימום במיקרוגל. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5.2% 19.8% 23.8% 51.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.26 (0.28 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב