דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 550 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
מרק שעועית שחורה מקסיקני
בואו להינות ממרק שעועית שחורה טעים
  • 1 בסיר עמוק עם מעט שמן לטגן את הבצל, הגזר והסלרי עד שהם נחרכים מעט. להוסיף את השום ולערבב, לאחר מכן להוסיף גם את הכמון, המלח והציר (או אבקת מרק עוף אורגנית ומים). לבשל כ- 20 דקות על אש גבוהה.
  • 2 בינתיים לכין את הנאצ`וס: לחתוך את הטורטיות למשולשים, לזלף מעט שמן ולהכניס לתנור במצב גריל בחום של 180 מעלות עד שהמשולשים משחימים מעט. להוציא לצינון.
  • 3 בחזרה למרק: להוסיף את השעועית השחורה ונבשל על אש בינונית למשך כ- 10 דקות. לטחון היטב את המרק בעזרת בלנדר מוט ולהעביר לקעריות.
  • 4 להגיש את המרק עם נאצ`וס, שמנת חמוצה, אבוקדו, כוסברה ופלפל צ`ילי חריף.
  • 5 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: בלנדר מוט.

הערך התזונתי לא כולל את כל התוספות להגשה. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
10.2% 16.2% 21.6% 52%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.22 (0.26 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב