מצרכים למתכון
7 מנות/יחידות, 320 גרם למנה\יחידה (6-8 מנות (תלוי בגודל))
- הסלט
- כרוב לבן - יחידה בינונית (1539 גרם)
- קולורבי - יחידה גדולה ללא קליפה (360 גרם)
- שומר - ראש (162 גרם)
- פטרוזיליה - 1/4 צרור - סה"כ (29 גרם)
- פלפלוני טינקרבל בכמה צבעים - 5-6 יחידות
- הרוטב
- מלח - כף שטוחה
- סוכר - 1/2 כפית שטוחה - סה"כ (3 גרם)
- שמן זית - 1/4 כוס - סה"כ (60 מ"ל)
- מיץ לימון - 2 יחידות - סה"כ (60 מ"ל)
- חומץ תפוחי עץ - כף (10 מ"ל)
אופן הכנת המתכון
- ראשונותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מהיר מאודזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
סלט כרוב קליל וטעים
- 1 שוטפים את כל הירקות, קוצצים לפי ההוראות ומעבירים לקערה.
- 2 מוסיפים קודם את המלח והסוכר, ומערבבים היטב (עדיף עם כפפה).
- 3 מוסיפים את שאר מרכיבי הרוטב, מערבבים ומגישים סלט כרוב וירקות מעולה, חמצמץ וכייפי לכל ארוחה.
- 4 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
הערך התזונתי לא כולל את פלפלוני הטינקרבל הקטנים. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
20.8% |
20.9% |
10.5% |
47.8% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב