דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

32 מנות/יחידות, 38 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל העוגיות)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגיות קינדר
העוגיות הכי טעימות לילדים
  • 1 בקערת המיקסר עם וו גיטרה מקרימים את החמאה המומסת עם אבקת הסוכר, מוסיפים את הביצים וממרח אגוזי הלוז, מערבלים עד למקרם אחיד, מוסיפים את מחית הוניל והקמח התופח, ומערבלים עוד קצת עד שהקמח נטמע (לא לערבל יותר מדי כדי לא לפתח את רשת הגלוטן). לבסוף מוסיפים את השוקולד צ`יפס (אני השתמשתי במריר), נותנים עוד ערבול קטן והתערובת מוכנה.
  • 2 מעבירים את התערובת אל שקית זילוף ומזלפים עוגיות לפי הגודל הרצוי. אני זילפתי גם גדולות וגם קטנות (כמות העוגיות משתנה בהתאם לגודל העוגייה שאתם מזלפים). לאחר זילוף העוגיות על התבנית מכניסים אותה למקפיא לכ- 10 דקות.
  • 3 אופים את העוגיות בתנור שחומם מראש לחום של 175 מעלות בחום עליון-תחתון עד להזהבה (זמן האפייה משתנה בהתאם לסוג התנור ולגודל העוגייה: עוגיות קטנות אופים כ- 12 דקות, עוגיות גדולות יותר אופים כ- 16 דקות).
  • 4 בזמן שהעוגיות נאפות חותכים את אצבעות הקינדר לאורך ולאחר מכן לרוחב (כל אצבע שוקולד מספיקה ל- 2 עוגיות), וכשעוגיות מוכנות מוציאים את התבנית מהתנור ומניחים מעליהן את הקינדר החתוך בעודן חמות. שימו לב (חשוב מאוד!): לא לגעת בעוגיות עד לצינון מלא (עד שהקינדר מתקשה בחזרה). זהו, תיהנו מטעם מתוק חלומי!
  • 5 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: מיקסר עם וו גיטרה, שקית זילוף.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 30.9% 7.7% 61.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.45 (0.45 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב