דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 82 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המשולשים (8 משולשים לפיצה, סה"כ 2 פיצות קטנות-בינוניות))

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
פיצה כוסמין ללא שמרים
פיצה מקמח כוסמין מלא ובריא יותר
  • 1 מחממים תנור ל200 מעלות בחום עליון תחתון.
  • 2 בקערה גדולה מניחים קמח, יוגורט ומלח ומערבבים בידיים עד לקבלת בצק נוח לעבודה.
  • 3 מחלקים את הבצק ל-2.
  • 4 על נייר אפייה מפזרים מעט קמח ומרדדים את הבצק לעיגול (חוזרים על כך עם שני חלקי הבצק).
  • 5 מורחים מעל הבצק רוטב פיצה, מפזרים גבינה ומעליה תוספות.
  • 6 אופים למשך 15-20 דקות, עד שהגבינה נמסה והקצוות משחימים.
  • 7 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן להוסיף תוספות שאוהבים כמו טבעות זיתים, פטריות, בזיליקום ועוד.

הערך התזונתי לא כולל את התוספות על הפיצות.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 16.6% 29.2% 54.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.2 (0.2 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב