דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

7 מנות/יחידות, 147 גרם למנה\יחידה (6-8 מנות (תלוי בגודל המנה))

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
קינוח טירמיסו מסקרפונה, פקאן ושוקולד לבן
קינוח טירמיסו שאתם לא רוצים לפספס
  • 1 להמיס את השוקולד הלבן ולהעביר אל שקית זילוף.
  • 2 להקציף יחד את כל מרכיבי קרם המסקרפונה בקערת המיקסר עם וו ההקצפה עד לקבלת קרם אחיד ויציב מאוד. להעביר אל שקית זילוף.
  • 3 להניח כ- 8 בישקוטים בקערת הקינוח ולהרטיב אותם באספרסו (לא הכל) בעזרת כף.
  • 4 לזלף מעל הבישקוטים מקרם המסקרפונה, מעליו לזלף מהשוקולד הלבן ומעל לפזר מהפקאנים.
  • 5 לחזור על סעיפים 3+4 לעוד שכבה נוספת.
  • 6 לכסות בבישקוטים שנותרו, להרטיב מהקפה שנותר, לזלף את שארית קרם המסקרפונה בעזרת צנתר כוכב ולפזר מעל את אבקת הקקאו.
  • 7 לצנן ולהגיש קינוח טירמיסו קל וטעים ביותר מהמטבח האיטלקי.
  • 8 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: שימו לב: קוטר הכלי שאני השתמשתי בו הוא 10 ס"מ. אם מכינים בכלי בעל קוטר גדול יותר יש להכפיל את כמות קרם המסקרפונה.

שיטת ההכנה כוללת הקצפה והמסה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.6% 45.9% 6.6% 45.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.87 (0.9 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב