דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

25 מנות/יחידות, 76 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הלחמניות)

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
לחמניות מקמח כוסמין קלות להכנה
לחמניות כוסמין אווריריות שאתם הולכים לאמץ
  • 1 להניח בקערת המיקסר את מרכיבי עיסת השמרים, לערבב ולהמתין כ- 5 דקות.
  • 2 להוסיף אל קערת המיקסר את שאר מרכיבי הבצק וללוש למשך כ- 10 דקות. את המים להוסיף אחרונים בהדרגה עד לקבלת בצק רך וחלק (לא תמיד צריך את כל הכמות).
  • 3 להעביר את הבצק לקערה משומנת ולהתפיח למשך כשעה או עד להכפלת הנפח.
  • 4 לחלק את הבצק ל- 25-26 חתיכות שוות במשקל של 70 גרם, וכל חתיכה לעגל לכדור יפה.
  • 5 למלא קערה אחת במים ובקערה נוספת לערבב את שיבולת השועל, זרעי הפשתן והשומשום.
  • 6 לטבול כל לחמנייה בקערת המים ולאחר מכן בקערת הציפוי. להניח את הלחמניות על גבי תבנית מרופדת בנייר אפייה ולהתפיח בשנית למשך כ- 45-60 דקות נוספות. לקראת סוף ההתפחה לחמם את התנור מראש לחום של 200 מעלות.
  • 7 לאחר שתפחו, לרסס על הלחמניות מים ולהכניס לתנור לאפייה של כ- 20-25 דקות או עד להשחמה יפה מכל הצדדים. מתקבלות לחמניות מקמח כוסמין שכולם יאהבו!
  • 8 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: מיקסר עם וו לישה.

כמויות מרכיבי הציפוי לפי הטעם והצורך.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.2% 10.9% 14.8% 72.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.13 (0.13 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב