דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 31 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל החיתוכיות)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
חטיפי פריכיות ביתיים
החטיף הכי קל שתכינו EVER
  • 1 מוסיפים לקערה גדולה את הפריכיות, השקדים הקצוצים, הקוקוס הקלוי וחמאת הבוטנים.
  • 2 ממיסים את השוקולד במיקרוגל או בבן-מארי, מוסיפים את השמן ומערבבים היטב להמסה מלאה.
  • 3 מוסיפים את השוקולד המומס מעל כל המרכיבים בקערה ומערבבים היטב.
  • 4 מעבירים את התערובת אל תבנית מלבנית המרופדת בנייר אפייה, משטחים היטב עד שהכל נדבק ומגובש, ומעבירים להקפאה למשך כ- 20-30 דקות במינימום (כמובן שאפשר יותר).
  • 5 חותכים את החטיפים לחיתוכיות או שוברים לרצועות ונהנים מהחיים.
  • 6 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן "לשחק" עם המרכיבים כראות עיניכם ולפי מה שאתם אוהבים (אגוזי לוז, אגוזי מלך, גרעינים ועוד).

ציוד נדרש: תבנית מלבנית.

שיטת ההכנה כוללת גם המסה. זמן ההכנה לא כולל את זמן ההקפאה. לאחסן את החטיפים במקרר או במקפיא.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5.2% 38.8% 11.1% 44.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.69 (0.76 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב