דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 50 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
שוקולד עם פירות יבשים
תכינו - לא תתאכזבו
  • 1 מחממים מראש את התנור לחום של 140 מעלות טורבו.
  • 2 מניחים נייר אפייה על תבנית התנור ומעל את חפיסות השוקולד זו לצד זו. אופים בתנור החם למשך כ- 10 דקות עד שהשוקולד נמס (לבדוק מדי כמה דקות שהוא לא נשרף).
  • 3 מוציאים מהתנור, לוקחים קיסם/שיפוד עץ ומערבבים קלות את השוקולד כדי לראות שכולו נמס. לאחר מכן, מפזרים את האגוזים והפירות היבשים (אפשר שלמים ואפשר חתוכים).
  • 4 מכניסים למקפיא לכחצי שעה עד שהכל קפוא, מוציאים, חותכים לחתיכות ואורזים או שאוכלים ככה שלם. מתקבל שוקולד ט"ו בשבטי מושלם שאסור לכם לפספס!
  • 5 חג שמח חיוך
טיפ למתכון
ניתן "לשחק" עם סוגי האגוזים והפירות היבשים שאוהבים. ניתן להשתמש גם בשוקולד חלב או שוקולד לבן.

שיטת ההכנה כוללת גם הקפאה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.7% 35% 8.6% 52.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.57 (0.61 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב